header

Agenda juni 2014

 

WK voetbal bij De Baron Holland House

 

Straks barst de oranjekoorts weer los. Oranje brengt ons weer samen en Nederland is weer in de ban van onze jongens. Kom samen met je vrienden op ons MEGA scherm kijken naar de prestaties van Oranje! 

 

Voor elke wedstrijd serveren wij onze speciale WK-MEGAburger voor slechts 10 euro!!

 

Dat wordt smullen! Hopelijk ook van de wedstrijden ;-)

 

 

 

 

 

 

Whisky proeverij - het perfecte cadeau voor vaderdag

 

Op zondag 22 juni vind een whisky proeverij plaats. Whisky drinken is niet zomaar drinken, het is beleven! Al je zintuigen spelen mee en tijdens deze proeverij kom je meer te weten over deze drank.

 

Kom proeven onder genot van bijpassende hapjes!

 

Tijdstip 15:00
Kosten 25 euro p.p.

Opgave kan per mail; info@debarondedemsvaart.nl, of in het Grand Café

 

Aansluitend is er de mogelijkheid om te genieten van een drie-gangen diner voor 25 euro.

 

 

 

 

 

Theater: Ronald Snijders

 

One Man Show - reprise

Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd.
De Volkskrant bekroonde One Man Show met vier sterren en schreef: 'De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo,' Ook Het Parool kende vier sterren toe en oordeelde 'Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (...) Hij is een illusionist met woorden'.  

 

 

 

 

 

 

Ronald Snijders werd bekend door de televisieprogramma's De Staat van Verwarring en het opzienbarende RamBam. Hij schreef Een Normaal Boek en Een Ander Boek, maakte het fictieve actualiteitenprogramma Binnenland 1 voor Radio 1 en is beheerder van de eerste website voor normale mensen www.normalemensen.nl. De Alfabetweter, een boek vol neologismen van hem en Fedor van Eldijk, verscheen in najaar 2013 en stond binnen drie weken in de bestseller-top-tien.

 

De pers over One Man Show

 

'De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo,' - de Volkskrant****
'Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (...) markeert zijn doorbraak als theaterman (...)'Zijn show - hij is gastheer, zanger, danser en journaallezer tegelijk - is een alibi om de media te parodieren en aan de lopende band grappen te maken.' (...) 'Het mooiste aan One Man Show is de vanzelfsprekend waarmee de theaterbezoeker meegaat in deze fantasie. Snijders heeft geen fratsen nodig. Hij is een illusionist met woorden.' - Het Parool****

 

 

 

 

Theater: duo Tiz'Nix

 

Herman Hutten en Henk de Lange, vormen duo Tiz'nix. Vanuit de ideële gedachte om mensen een plezierige avond te bezorgen zingen beide heren liedjes van vroeger.

 

Daarvoor hebben ze een nederlandstalig repertoire samengesteld met een hoog meezinggehalte. In ongeveer anderhalf uur spelen en zingen ze liedjes die heel veel oudere mensen kennen uit hun jeugd. Ook het repetoire van Ede Staal komt aan bod. In ongeveer anderhalf uur spelen en zingen ze liedjes die heel veel oudere mensen kennen uit hun jeugd.

 

Vrijdag 24 oktober 2014

Aanvang: 19:30 (zaal open om 19:00)

Kaarten: 12,50 euro pp (incl. koffie/thee in pauze)

 

Kaartverkoop start binnenkort!

 

 

 

 

 

Jubal; Van Dedem Festival

 

Op zaterdag 21 juni wordt bij de Baron het eerste Van Dedem Festival gehouden. Naast de Harmonie, Showband en het opleidingenorkest van Jubal treden treden De Bazuin uit Zwolle, Broederband uit Hattem, St Ceacilia uit Geesteren en de Breibergermuzikanten uit Dalerpeel op. De optredens vinden plaats op een groot podium wat naast de Baron wordt geplaatst. Dus een middag heerlijk muziek luisteren vanaf het terras.

 

In de hal van De Baron wordt voor jongeren een muziekmarkt gehouden waar men zich kan laten informeren over muziekles en verschillende instrumenten. Ook treden daar de blokfluitgroep en het kinderorkest van Jubal op. Deze start om 14.30 en duurt tot 16.30 uur

 

Om 17.00 wordt het geheel afgesloten met een recordpoging cupsong, met zoveel mogelijk schookinderen op de straat voor de Baron.

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar de website