Fijn dat je er bent!


Zonder de baron zou er geen Dedemsvaart zijn. En zonder Dedemsvaart zou De Baron er nu niet zijn. De Baron is een vorstelijke plek om bij elkaar te komen. Gezellig, voor een feestje. Serieus, voor een presentatie of vergadering. Of gewoon met vrienden, in het oergezellige Grand Café.          Meer>>


 

 

 

 

Vergaderen?

De Baron
verzorgt het
van zakelijk
tot vermakelijk.

Ook voor lekker eten ga je naar De Baron

Het Grand Café van De Baron is een genoeglijke en sfeervolle plek. Je komt er tot rust tijdens je boodschappenronde. Je gaat er 's avonds even naartoe als gezellig alternatief voor dat eeuwige tv-kijken. Of je spreekt er af met vrienden of vriendinnen.

 

Uiteraard kun je er ook ontspannen tafelen. Op het menu vind je geen ingewikkelde gerechten. De basis is eenvoudig: wat je ook kiest, het is gewoon lekker! Kom langs en laat je verassen!

 

Wilt u iets bijzonders maken van uw feestje, of een tafel reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via 0523-612135 of via email: info@debarondedemsvaart.nl

 

 

Openingstijden Grand Café:

Maandag en dinsdag vanaf 15:00 tot sluiting (+/- 23:00); keuken gesloten
Woensdag t/m zaterdag is het Grand Café vanaf 11:00 tot sluiting (+/- 23:00) geopend voor lunch en diner (keuken sluit om 21:30)

 

 

 

 

Ga terug

Zoeken

 

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

 

 

De Baron:

een thuisbasis voor al uw (verenigings)-activiteiten.