De Baron

De Baron is van huis uit sfeervol, maar vooral ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Het gebouw is dusdanig ingedeeld, dat allerlei functies naadloos in elkaar kunnen overlopen. Er is een Troonzaal voor theatervoorstellingen, concerten en grote presentaties. Er zijn meerdere kleinere zalen voor cursussen, trainingen, vergaderingen, spreekuren en bijeenkomsten. En er is uiteraard het Grand Café: je schuift de sores van alledag subiet aan de kant, zodra je eerste drankje voor je staat... 

 

 

Samen 

De Baron biedt aan de inwoners van Dedemsvaart graag service en gemak. Zodra u binnen bent, hoeft u de deur niet meer uit voor de dienstverlening van de Bibliotheek, de Publieksdienst van de gemeente, het welzijnswerk van De Stuw, stichting Huurdersbelangen Hardenberg, Buurtzorg en de Politie. Wat zij u aan mogelijkheden bieden, vindt u onder het kopje 'organisaties'.

 

De Baron wil ook een broedplaats zijn voor initiatieven. Een inspirerende plek voor ondernemende mensen. Voor mensen die eensgezind de schouders willen zetten onder uiteenlopende projecten. In De Baron komt alles samen: ondernemersclubs, stichtingen, vrijetijdsgroepen, verenigingen en tal van andere organisaties. In De Baron komt iederéén samen. Om ideeën op tafel te gooien. En die vervolgens enthousiast ten uitvoer te brengen. Voor elkaar. En met elkaar. 

 

 

 

Zoeken

 

Agenda

Er zijn geen items beschikbaar.

 

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>