Publieksdienst Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Bij de Publieksdienst kunt u terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. De Publieksdienst van gemeente Hardenberg is gevestigd aan Stephanuspark 1 in Hardenberg en Julianastraat 54 in Dedemsvaart. De publieksdienst van gemeente Ommen is gevestigd aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen.

Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag.

Voor veel producten en diensten kunt u ook terecht op het digitale loket van gemeente Hardenberg, zie www.hardenberg.nl, en het digitale loket van gemeente Ommen, zie www.ommen.nl.

Komt u liever persoonlijk langs? Dat kan ook. U kunt bij ons alleen op afspraak terecht. In Hardenberg en Dedemsvaart vindt u alle balies op één centrale plaats. Bij binnenkomst bij de Publieksdienst kunt u gebruik maken van de informatiezuil. Hier kunt u aangeven dat u er bent. U wordt dan direct doorverwezen naar de juiste medewerker. Het uitgangspunt is altijd dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.
 


Publieksdienst locatie Dedemsvaart

Bezoekadres
De Baron

Julianastraat 54

7701 GM Dedemsvaart

Telefoon: 14 0523
E-mail: via contactformulier

De Publieksdienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Maak online een afspraak
Heeft u een vraag? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek aan de Publieksdienst eerst online een afspraak. Wilt u voor meerdere personen een afspraak maken? Dan dient u per persoon een afspraak te maken. U kunt op onderstaande tijdstippen op afspraak terecht.

Maandag:
Woensdag:
Vrijdag:
13.00 - 17.00 uur en 18.00 - 20.00 uur
13.00 - 17.00 uur
08.30 - 12.30 uur

Betalen alleen met pinpas
Bij de balies van de Publieksdienst is het uitsluitend mogelijk om te betalen met uw pinpas. Betalen met pin verloopt vlot, en is bovendien veiliger.

 

Zoeken

 

Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

 

Agenda

Er zijn geen items beschikbaar.

 

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>