Vergaderen?

De Baron
verzorgt het
van zakelijk
tot vermakelijk.

zalenDe Baron beschikt over diverse ruimtes. Door de flexibele inrichting zijn vergader- en feestruimten te realiseren voor slechts enkele personen tot  500-600 personen.

Troonzaal:           
De Troonzaal kan op diverse manieren worden ingericht:

Optie 1: Theateropstelling:

De zaal beschikt over een, uitschuifbare, tribune met 160 zitplaatsen. Door middel van het bijplaatsen van maximaal 48 stoelen heeft de zaal een capaciteit van 208 personen. Er is een professionele theater inrichting beschikbaar (licht, geluid & beamer)*. Achter de Troonzaal is een kleedkamer beschikbaar.


   

 

Optie 2: Bijeenkomsten, feesten en partijen:

Indien de tribune is ingeschoven ontstaat een zeer ruime zaal welke uitermate geschikt is voor o.a. vergaderingen, seminars, (thema) feesten/bruiloften en begrafenissen. Door middel van het unieke verlichtingssysteem kan de zaal in elke sfeer worden gebracht die u wenst. Natuurlijk staan de professionele geluids- en presentatie apparatuur tot uw beschikking.

 

      


De Troonzaal kan voor kleinere bijeenkomsten worden gesplitst in twee delen (kamer I en kamer II). Voor grotere bijeenkomsten wordt de Troonzaal verbonden met bijvoorbeeld de centrale hal, Grand Café en Koningskamer waardoor er een ruimte ontstaat voor ca. 500- 600 personen.

Koningskamer:

De Koningskamer is een flexibel in te delen ruimte en uitermate geschikt voor vergaderingen, seminars en kleinere feesten.

De Koningskamer kan worden gesplitst in drie afzonderlijk zalen welke allen over professionele audio- en video apparatuur beschikken voor uw (bedrijfs)presentaties.

De Koningskamer kan worden verbonden met de centrale hal, Grand Café en Troonzaal.

 

      


Prinsemarij:
Dit zijn drie vergaderruimten die gedurende de openstellingstijden in gebruik zijn bij  de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg en de Politie. Buiten deze tijden zijn deze beschikbaar als vergaderruimte.

Voor nadere informatie over de mogelijkheden in De Baron en prijzen kunt u contact opnemen met de beheerder.

*kijk voor de technische specificaties op het tabblad ‘techniek’

 

Zoeken

 

Agenda

Er zijn geen items beschikbaar.

 

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>